Professionalitat

Col·legis professionals i Agrupacions empresarials

A Agper estimem la nostra professió; estimem la professió d’economista, la d’advocat, la de comptable, la de laboralista, la d’auditor, ... Malauradament, en el nostre sector, com en tants d’altres, prolifera l’intrusisme professional. I és precisament per l’estima que tenim cap a la nostra professió i la feina ben feta, que ens sap greu que, sota la denominació de “gestor” o ”assessor “, operin sovint persones sense cap formació ni experiència i, a vegades, sense ni tan sols una mínima estructura empresarial legal.

Per aquest motiu, volem reivindicar la col·legiació professional, la formació continuada i l’experiència com a elements diferenciadors del nostre despatx. Al final, aquests són els elements que ens permeten prestar-te un servei professional i de garantia.

 

“Perquè a Agper creiem que la nostra professionalitat és la teva garantia de tranquil·litat."

 

Aquí trobaràs els col·legis professionals i agrupacions empresarials de les quals tenim el privilegi de ser membres.

Membres de:
Col·legi d'Economistes de Catalunya Consell de l'Advocacia Catalana Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció Patronal Catalana

Col·laboradors estratègics

En un món global i altament competitiu com l’actual, és important comptar amb partners estratègics que contribueixin a poder donar un servei al client complet i professional.

En el camp tecnològic, per exemple, és vital per nosaltres poder comptar amb un aliat estratègic com és la multinacional de la informàtica de gestió SAGE. Per a la nostra gestió productiva, disposem del software de despatxos professionals número 1 al mercat, l’ERP Sage Despachos. També som membres del Club Sage Despachos per poder-te oferir tota la gamma de productes Sage (ContaPlus, FacturaPlus, SageOne, Sage Murano, etc...) en condicions especialment favorables, i sempre amb la tranquil·litat que l’intercanvi de dades amb el nostre ERP serà automàtic.

A nivell financer, per la nostra estreta relació amb el Banc Sabadell (l’Agustí Alier, soci fundador del despatx, va treballar-hi 18 anys), en som agents col·laboradors. Aquest acord agilitza les nostres actuacions d’obtenció de finançament, i fa que puguis tenir en tot moment les condicions financeres més favorables.

A nivell de mútues de treball, treballem amb les principals empreses líders del sector.

Finalment, pel que fa al nostre negoci assegurador, també comptem en cartera amb les companyies més competitives, sempre buscant per tu la millor relació prima/risc assegurat.

Col·laboradors estratègics:
Sage Egarsat Sage Fremap Mútua Universal Vapor Llonch Audiolís Allianz Reale Lagun Aro Zurich