Antònia Beltran

equip-antonia

Equip Directiu

Biografia professional

Després d’una sòlida trajectòria com a comptable en empreses del sector tèxtil i químic, l’any 1997 es va incorporar, com a sòcia, al despatx. Aquest canvi li va servir per introduir-se al món de l’assessoria i aprendre a treballar amb grans volums de dades, així com aprofundir en la normativa comptable i fiscal i la gestió financera.

En especial, com a membre del despatx, va exercir durant 10 anys com a Directora Administrativa i Financera externa de la filial espanyola d’una multinacional francesa del sector de la il·luminació, amb viatges freqüents a Tolouse per a reportar a la Direcció General.

L’any 2006 va liderar la implantació de la Gestió de Qualitat del despatx, confeccionant tots els procediments dels diferents departaments i aconseguint la certificació de la ISO 9001:2000.

Des de l’any 2009, s’ha especialitzat també en la Llei de Protecció de Dades, la qual ha implantat a diversos clients del despatx.

Actualment actua com controller de l’assessoria, amb presa de decisions organitzatives, planificant les diferents tasques a realitzar dins dels terminis previstos i actuant d’interlocutor entre els clients per assegurar una bona gestió del servei.

Especialitats

  • Gestió comptable
  • Gestió financera
  • Atenció al client/servei qualitat
  • Implantació de LOPD

Formació

  • Tècnic Oficial Administratiu
  • Diversos cursos de formació comptable, de qualitat i de LOPD
  • Francès escrit i parlat

Altres dades d’interès

Es tracta d’una persona accessible a totes les persones del seu entorn, on conviu i s’implica activament. Adora el mar i les seves aficions són nedar i el Barça, el qual va a veure al camp sempre que pot. Per relaxar-se, gaudeix de la lectura de novel·les històriques i de les estones amb família i amics.

 

Contacteu amb l'Antònia:
telèfon Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.