Comiat d'en Agustí Alier i Jané

Escrit per Agustí Alier i Jané

Benvolguts/des,

Us escric unes paraules des de l’emoció més sentida per dirigir-me a vosaltres, com a soci fundador d’ Agper, l’assessoria que vaig constituir l’any 1.990. 

M’aclaparen la tristesa i l’alegria, una sensació agre-dolça per els propers esdeveniments, la meva jubilació. 

Per una banda, la tristesa de deixar la responsabilitat de conduir l’empresa que m’ha donat tot i iniciar una nova etapa de la meva vida.

D’altre banda, l’alegria d’haver complert tot el que em vaig proposar, des que vaig prendre la decisió de sortir de l’entitat bancària on treballava, per emprendre el meu camí amb el que realment m’apassionava, no puc per menys d’estar-ne orgullós d’haver fet aquest pas.

En fer balanç dels més de 35 anys dedicat a l’assessorament, és el moment d’oblidar les dificultats i quedar-me amb tot allò positiu que m’ha reportat la meva feina, sobretot la gent i els amics que he conegut al llarg d’aquests anys.

Vull manifestar el meu agraïment per les relacions amb vosaltres, clients, amics i col·laboradors, amb els quals he compartit experiències aquests anys, i dels qui vaig aprendre tant durant gran part de la meva vida laboral.

Em sento orgullós d’haver format un equip que ha consolidat la marca Agper, una forma de ser, una forma de transmetre confiança i responsabilitat vers els nostres clients.

Vull donar el meu agraïment a tots els clients per la vostra confiança, m’heu acompanyat, la majoria des de fa molts anys.

També vull donar les gràcies a tots els companys que heu estat al meu costat, sense els quals no hagués aconseguir ser el que som, especialment a,

L’Antònia Beltran, has estat sempre “el meu pal de paller”. M’has ajudat a materialitzar els somnis, que les ambicions i els projectes es convertissin en realitat. M’has respost les incògnites de com dur a terme les iniciatives, Antònia moltes gràcies pel teu suport i dedicació.

 

Roger Alier, ets calma i reflexió, són les teves qualitats que tant m’han ajudat, ets l’honestedat pura i tenir-te a prop m’ha donat sempre pau i confiança.

Pepi Beltran, ets lluita i constància. T’encoratges i vius amb intensitat l’objectiu que se’t confia.

A tu, Jep de Navas, gràcies per la teva fidelitat, constància i la teva capacitat per aconseguir fins i tot l’impossible, i per la teva dedicació a aquest projecte i la bona gestió que segur continuaràs fent.

 I finalment gràcies a la Marta Puig, gràcies per confiar tant en mi, per estar al meu costat. Estic orgullós que siguis tu la que segueixi amb el meu llegat que ben segur portaràs a bon port amb la teva professionalitat, experiència i dedicació. N’estic segur que continuaràs mereixent la confiança dels nostres clients.

 Crec que hem complert el que ens vam proposar dur a terme, des de l’inici.

No em queda més, sinó desitjar-vos el millor en les vostres vides personals i professionals. M’acomiado i reitero novament el meu agraïment per aquesta etapa de la meva vida compartida amb vosaltres, on la confiança i les bones relacions han estat protagonistes.

Finalment, només vull dir que he tractat de fer bé la meva feina amb honestedat i responsabilitat, amb cor i ànima però sobretot ho he fet de la millor manera que he sabut, espero haver-ho aconseguit.

Sempre em tindreu al vostre costat pel que necessiteu.

Fins sempre!

Agustí Alier i Jané.

 

 

Publicar comentari com convidat

Arxius adjunts

0
  • No s'han trobar comentaris