Fins sempre!

Escrit per Antònia Beltran

Qui m’ho havia de dir quan vaig decidir incorporar-me al despatx amb l’Agustí que passarien 25 anys tan de pressa.

Semblava agosarat deixar una feina per treballar en un despatx juntament amb la meva parella i on els moments punta de feina són una autèntica bogeria.

Qui em manava a mi deixar un treball on el dia a dia era molt més tranquil? Això m’ho vaig sentir a dir en moltes ocasions per les persones més properes.

Durant aquests 25 anys he viscut molts moments difícils i d’altres esplèndids. Professionalment només tinc paraules d’agraïment. Mai m’he penedit de la meva decisió.

Agraïment sobretot a l’Agustí Alier, que m’ha ensenyat tot el que he après, m’ha ajudat en les situacions difícils i sempre, sempre, l’he tingut al costat.

Gràcies per la teva confiança, que has tingut en mi des del primer dia.

Gràcies a la meva família, a la Pepi i en Roger, que ho han donat tot per l’empresa sentint-la com a pròpia i ho continuen donant tot. En l’àmbit personal, tota l’estima del món.

Gràcies a vosaltres, estimats clients que heu confiat en nosaltres i que, sense la vostra fidelitat, res no hauria estat possible.

Gràcies als companys de feina que han treballat amb responsabilitat en el nostre dia a dia per fer possible el que és avui Agper Economistes i Advocats.

Gràcies als amics que han estat al meu costat en els moments més durs de la meva vida i que em fan gaudir de bons moments.

He gaudit moltíssim de la meva feina i segur que la trobaré a faltar, però el pròxim dia 30 de novembre deixaré de treballar a Agper per gaudir d’una nova etapa.

Que tingueu sort, criteri, encert, determinació i coratge.

Fins sempre.

Antònia Beltran.

 

Publicar comentari com convidat

Arxius adjunts

0
  • No s'han trobar comentaris