2 FIRA DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL

Escrit per Antònia Beltran

La Fira de la Formació Professional, és un espai per difondre la importància de la formació professional adreçat a l’alumnat de batxillerat, cicles formatius i 4rt d’ESO, persones treballadores ocupades o desocupades que busquen una millora de la seva qualificació, famílies, professionals de l’educació i orientació professional, empreses, gremis i entitats.

En primer lloc volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Sabadell, Dep. Intermediació Laboral del Vapor Llonch, per promocionar i ajudar als joves i emprenedors en la difícil tasca de decidir el seu futur. Estem també francament agraïts per poder participar en aquesta segona edició.

Des dels inicis la nostra empresa s’ha nodrit d’un equip altament qualificat. Un gran nombre dels nostres col·laboradors provenen de la branca de Formació Professional i ells ens aporten un valor i una experiència formidable per desenvolupar les tasques comptables i bona part de fiscals.

Preparar-se per trobar una bona feina i gaudir d’ella, l’actitud positiva i la capacitat de buscar informació i formar-se al llarg de la vida, és el millor que podem fer per ajudar-nos a nosaltres mateixos.

Si podem posar un granet de sorra i podem orientar a la recerca del projecte personal i professional de cadascú en el nostre sector, ens donem per satisfets.

Us esperem el proper dia 3 de març a la Fira de Sabadell.

 

Antònia Beltran

Publicar comentari com convidat

Arxius adjunts

0