Sage Sessions: novetats legals, SII i Renda

Escrit per Agustí Alier Jané
Gestoria de Sabadell formació

El passat 22 de març vaig assistir al congrés Sage Sessions amb els companys Tània Gàlvez i Arnau Bonada.


Abans d’entrar en detalls, volia posar en valor l’esforç per la formació que fem des del despatx. El món empresarial canvia constantment a nivell legal i només invertint i apostant per la formació serem capaços de mantenir la qualitat de servei que exigeix avui en dia el client.

El Sage Sessions, el qual va tenir lloc al World Trade Center de Barcelona el passat 22 de març, va ser un gran èxit. Només cal dir que va haver-hi molts assistents que es van trobar sense cadira i des de l’hotel van haver d’anar-ne buscar més perquè tothom pogués asseure’s.

Arriba el temut SII

Probablement el tema estrella de la jornada va ser l’arribada del sistema de Subministrament d’Immediat d’Informació (SII) que ja us vam anunciar al seu dia. En general, tots estem força amoïnats per aquest gran canvi, ja que haver d’enviar les factures cada quatre dies a Hisenda modifica molts dels sistemes de treball de moltes empreses.

El descontentament amb Hisenda sobre aquesta qüestió per part del col·lectiu d’assessors és total. Hi ha la sensació generalitzada que Hisenda va imposant més i més obligacions a les empreses, mentre fa molt poca cosa per perseguir el gran frau fiscal que hi ha al nostre país, que es troba precisament en l’economia submergida.

Novetats a la campanya de renda

A nivell legal, hi ha poques novetats sobre la campanya de l’any anterior. El més significatiu és que desapareix el famós programa PADRE. El nou sistema que ha desenvolupat Hisenda és a través del web i encara és més complicat que el ja de per si difícil PADRE. Per tant, és de preveure que cada vegada més clients optin per la comoditat i tranquil·litat que comporta que et faci la renda un professional especialitzat.

Gestoria de Sabadell que aposta per la formació

 

Un sector cada vegada més tecnològic

La jornada va acabar amb una sensacional exposició de l'Ignasi Vidal, que va parlar de les darreres tendències tecnològiques del sector. Tot està canviant molt i molt de pressa. En aquest sentit, des del despatx veiem reforçada l’aposta que estem duent a terme per la pàgina web, les xarxes socials i la tecnologia de comunicació amb el client.


La valoració global del congrés va ser molt positiva i vam sortir molt motivats per continuar el nostre esforç per la formació i les noves tecnologies, tot sempre concebut i orientat a aportar més valor afegit al nostre estimat client.

Agustí Alier

agustialier s

Publicar comentari com convidat

Arxius adjunts

0