Blog d'AGPER, el valor de compartir

Escrit per Antònia Beltran

at

Nou sistema de cotització per autònoms

NOU SISTEMA DE COTITZACIÓ PER AUTONOMS EN FUNCIÓ DELS SEUS INGRESOS REALS

El Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat el Reial decret llei 13/2022, del 26 de juliol, pel qual s'estableix un nou sistema de cotització per als treballadors autònoms.

Escrit per Antònia Beltran

at

Comunicat de la D.G.T.

La Direcció General de Trànsit està comunicant a les empreses, que a partir de l'1 de novembre de 2022, la DGT deixarà d'enviar notificacions en paper i passarà a notificar a les persones jurídiques només de manera electrònica a través de l'adreça electrònica viària DEV (Direcció Electrònica Vial).

Escrit per Antònia Beltran

at

Acte d'imposició de Togues i insígnies de col·legiats de 25 anys d'exercici professional.

El passat 10 de juny, l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell va poder celebrar l’Acte d’Imposició de Togues, en el qual es van imposar les togues als nous advocats sabadellencs col·legiats durant els anys 2020, 2021 i 2022. A més, també es van atorgar 31 insígnies en els col·legiats que porten 25 anys d’exercici professional d'aquests darrers anys, entre elles a la nostra companya i sòcia Marta Puig Girbau.

Escrit per Antònia Beltran

at

Conveni de col·laboració entre MARSAN INGENIEROS, S.L.U. i AGPER ECONOMISTES I ADVOCATS S.L.P.

El passat dia 30-05-22 es va signar un conveni de col·laboració entre MARSAN INGENIEROS, S.L.U. i AGPER ECONOMISTES I ADVOCATS S.L.P.

A causa de l'entrada en vigor del Reial decret 390/2021, que estableix els nous requisits per poder disposar dels CERTIFICATS D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA A EDIFICIS i, a més, exhibir la seva etiqueta d'eficiència energètica. 

Escrit per Antònia Beltran

at

LA REFORMA LABORAL

 El dia 30-12-2021 es va publicar el Reial Decret llei 32/2021 de 28 de desembre per la qual s'aprova la coneguda com a Reforma Laboral. Procedim a continuació a resumir-li els canvis més importants regulats en aquesta norma i que entraran en vigor a partir del 31-12-2021 (llevat dels casos en què indiquem un altra data):

Escrit per Antònia Beltran

at

BONES FESTES DE NADAL I UN MILLOR ANY 2022.

Un any difícil per molts, ara arribem al final del 2021 i seguim amb l'impacte de la pandèmia sobre tots nosaltres, de les nostres empreses i dels nostres equips de treball i, amb una sensació de provisionalitat que es manté des de fa molts mesos.