Laura Martín

Laura Martín

Departament Comptable

Biografia professional

Va estudiar conjuntament la formació professional administrativa i diferents cursos d’estètica personal. Quan va acabar la seva etapa d’estudis, va treballar al sector del comerç d’una empresa de perfumeria. Durant aquest període va desenvolupar la seva capacitat de tracte amable i cordial amb el públic. Després d’un temps dedicat a la seva família, recentment ha fet diferents formacions i pràctiques administratives a través de l’Ajuntament de Polinyà.

Es va incorporar al despatx l’any 2018, assolint tasques de suport als departaments fiscal i comptable, les quals gestiona personalment i li comporten tractar de forma directa amb els nostres clients i les diferents administracions públiques. Des de la seva incorporació ha establert molt bona relació amb tot els seus companys i participa del bon ambient de treball que hi ha al despatx.

Especialitats

  • Revisió comptable
  • Gestió fiscal
  • Facturació
  • Gestió administrativa

Formació

  • Formació de Primer Grau Administrativa a la Escola Industrial de Sabadell
  • Comptabilitat al Centre de Serveis a Empreses de Can Gavarra a Polinyà
  • Auxiliar d’Estètica a l’acadèmia Pachón de Santa Perpètua de Mogoda

Altres dades d’interès

És una persona molt propera que sempre te paraules amables per tothom del seu entorn. Participa de l’associacionisme cultural i fa moltes activitats en aquest àmbit, com el teatre o el ball de gitanes entre d’altres. Li agrada compaginar-ho tot amb la vida familiar i transmetre a les seves filles aquestes inquietuds i valors.

 

Contacteu amb la Laura:

telèfon Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.