Blog d'AGPER, el valor de compartir

Escrit per Antònia Beltran

at

Vacances d'estiu 2018

Novetat al departament laboral. Aquest any, a fi de donar un millor servei, durant el mes d'agost, només tanquem la setmana del 15 d'agost.

Escrit per Josep Ma de Navas

at

Assistència assemblea La Fàbrica de Can Tusell

El passat dia 14 , vam assistir a l’assemblea de l’Associació del Grup d’Esplai la Fàbrica de Can Tusell de Terrassa. Durant la presentació dels comptes, vam explicar a tots els assistents de l’Associació els resultats econòmics de l’entitat.

Escrit per Ana Blanco

at

CAMPANYA RENDA 2017

Els informem que ja comença la campanya de Renda i Patrimoni, corresponent a l’exercici 2017. El termini de presentació de totes les declaracions s’inicia el 4 d´abril i finalitzarà el 2 de juliol del 2018, no obstant si domicilia el pagament, el termini finalitza el 27 de juny de 2018 (amb càrrec el 2 de juliol).

Escrit per Tània Gàlvez

at

NOVETATS FISCALS 2018

El passat dia 6 de març el senyor Enric Rius Macias, del departament de formació i desenvolupament de l´entitat Cecot, va impartir un curs a les nostres oficines, consistent en les novetats fiscals corresponents a l´exercici 2018, i fent menció a aquelles novetats, més importants, que afecten a l´exercici 2017, entre d´altres destacarem les més importants: